Bli medlem

14.02.2017 (Oppdatert: 18.12.2020)

Bli medlem i Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag

 

Få mer tid til å være en bedre bonde

Norsk Landbruksrådgiving tilbyr rådgivende kompetanse for deg som er bonde, på områder som jord, planter, husdyrhold, presisjonslandbruk, maskiner og teknologi, økonomi og regnskap, HMS, landbruksbygninger, og kanskje et framtidig eierskifte.

 

Vi har tung landbruksfaglig kompetanse, og mange av oss er bønder selv.

Vi kjenner utfordringene du står overfor, og med vår kompetanse som støtte, får du mer tid til å være en bedre bonde, og til å drive mer bærekraftig og miljøvennlig.

 

Derfor bør du være medlem i NLR Trøndelag

Som medlem i NLR Trøndelag får du rabatterte priser på alle tjenestene våre. Vi jobber tverrfaglig, og er opptatt av å se sammenhengen mellom de ulike oppgavene på gården din. Det gjør at du får ivaretatt gårdsbruket ditt på best mulig måte, og får størst mulig økonomisk trygghet.

 

Med 15 kontorer i regionen, er kompetansen i nærheten når du trenger den. En egen rådgiver får ansvaret for å følge opp din gård. Gjennom gårdsbesøk og andre møter blir dere godt kjent. Det gjør at rådgiveren kan involvere andre kolleger med den riktige kompetansen til riktig tid, enten det dreier seg om gjødselplan, regnskapet eller juridisk rådgivning. I tillegg til faglig veiledning, tilbyr vi en rekke kurs innen alt fra solenergi og fôrplanlegging til HMS og eierskifte.

 

3700 av ca. 5500 bønder i regionen er allerede medlem. Vi vet at behovet for oss er stort, og at det er flere der ute som kan ha behov for faglig støtte i arbeidet på gården.

 

Ja, jeg vil bli medlem

 

Medlemskontingent

Vedtekter

HMS -avtale

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.