Landbruksbygg

25.04.2017 (Oppdatert: 17.12.2020)

Vi i NLR Trøndelag bistår deg både med prosjektering av landbruksbygget og gjennomføring av byggeprosessen, når du skal ha ny driftsbygning, redskapshus eller lignende.

Har du behov for en ny driftsbygning, et lagerbygg for grønnsaker, eller står du foran et annet større byggeprosjekt? Da er du i så fall ikke alene hvis du synes det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, og at søknader som må fylles ut korrekt, budsjettering, valg av entreprenør og gjennomføring av selve byggeprosjektet er mye å forholde seg til.

Vi i NLR Trøndelag har sterk spesialisert fagkompetanse på alle delprosessene i forløpet; både før under og etter byggingen.

Vi kan stå for alt fra å lage forprosjekt-tegninger, byggesøknader og prosjektering, til å lage komplette anbudsutlysninger og bistå i valg av entreprenør. Vi følger opp de ulike aktørene gjennom hele prosessen, i form av for eksempel kontroll av faktura og garantier, og oppfølging av miljøforskrifter.

Som nøytral part med høy integritet, er vi med deg hele veien, og vi tar gjerne de ubehagelige telefonene dersom det oppstår situasjoner underveis i prosjektet.

 

Våre tjenester:

  • Forslagstegninger med kostnadsoverslag (forprosjekt)
  • Utarbeiding av anbudsdokumenter
  • Arbeidstegninger inklusive armeringstegninger
  • Byggeadministrasjon/byggeledelse

 

Kontakt din rådgiver i Norsk Landbruksrådgivning Trøndelag

Bli medlem i Norsk Landbruksrådgivning Trøndelag

Se oversikt over hva vi i NLR Trøndelag kan hjelpe deg medFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.