Gras og grovfôr

(Oppdatert: 13.05.2020)

Trenger du mer og bedre grovfôr? Ønsker du å effektivisere drifta di og ta smarte valg?
Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag SA gir råd innen grovfôr tilpasset hver enkelt gård. Vi ønsker å øke gårdbrukernes kompetanse og sette fokus på grovfôrproduksjon. Våre rådgivere vet hva som skal til for å få gresset til å gro, så ta kontakt!

Våre rådgivere har kompetanse på jordarbeiding, vekstskifte, arts- og sortsvalg, såmengder og tidspunkt, gjødsling og plantevern. Rådene kan gis skriftlig, muntlig, individuelt eller i grupper.

Som medlem inviteres du til kurs, fagdager, markdager, markvandringer, erfaringsgrupper, og du har mulighet til å holde deg oppdatert ved hjelp av aktuelle fagartikler, medlemsblad og vårt Fagnytt på e-post.

Forskning i praksis og nær kontakt til andre aktører i landbruket gir oss tilgang til de ferskeste nyhetene i norsk og internasjonal grovfôrproduksjon.

Våre rådgivere tar også surfôrprøver. Med bakgrunn i gjærings- og mineralanalyser vil våre rådgivere gi deg et svar på om ensileringsprosess og gjødsling har vært optimal.

Ønsker du en grundigere gjennomgang av grovfôrproduksjonen din, kan vi tilby rådgivingspakker som NLR Bedre Grovfôr eller NLR Bedre Grovfôr Pluss.

Vi tilbyr blant annet:

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.