Foto Liv Knudtzon

Fagmøte om kompostering

Mære landbruksskole inviterer til fagmøte om kompostering tirsdag 9. mars kl 14.30 på Teams. Møtet arrangeres i samarbeid med NLR og Naturbruksskolenes Forening.
NLR Trøndelag SA
Foto Ragnhild Borchsenius

Bli kjent med klimakalkulatoren

NLR Trøndelag ønsker i samarbeid med Bondelaget, Midt-Norsk Landbrukråd, Tine og Norsvin velkommen til i alt fem digitale introduksjonsmøter om klimakalkulatoren. Møtene går av stabelen i mars.
NLR Trøndelag SA
Sau Foto: Torhild Svisdal Mjøen

Fagdag sauenæringa - 12. mars - digitalt

NLR Trøndelag, Felleskjøpet Agri, Sau og Geit, Nortura, Midt-Norge Slakteri og ØVLI-prosjektet invitere til fagdag for sauenæringa fredag 12. mars.
NLR Trøndelag SA
Kjottfe naerbilde

Fôringsrådgiving til ammeku, sau og hest

NLR Trøndelag har lang erfaring og mye kunnskap om grovfôr til ulike produksjoner. Vi styrker vårt tilbud på fôringsrådgiving.
NLR Trøndelag SA
Lisa Brondbo

Står du foran et eierskifte, eller har behov for takst?

NLR Trøndelag utvider stadig rådgivningstilbudet, og har ansatt sertifisert takstmann for landbrukseiendommer, Lisa Salin Brøndbo. Vi har med det styrket vår kompetanse på både juridisk rådgivning og taksering, for å kunne tilby en helhetlig rådgivning på tvers av fagområder.
NLR Landbruksadvokatene

Landbruksadvokat for Trøndelag

Sandra Dullum er landbruksadvokat hos Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag. Du som er bonde har dermed enkel tilgang til juridisk bistand innen alt fra eierskifte, odel, familierett og kontraktarbeid til klage- og erstatningssaker.
NLR Trøndelag SA
Trusekampen G Tonje

Trusekampen- en artig vri på et seriøst tema

Nei, det er ikke bare skjemt med Trusekampen. Det er et seriøst tema som ligger bak: søkelyset på jord og jordliv. Det er dette som er hele grunnlaget for en god avling, om det er gras, korn eller annet. Om ståa i jorda ikke er bra, så blir det ikke bra det som skal vokse på den heller.
NLR Trøndelag SA
Setring er livet C AKB

Setring er livet

Det er november, barmark og 6 grader, en sjeldenhet på Oppdal. Jeg finner Ingunn Løvsletten, oppi fjøsveggen med kost og beis. Nybygget må beises ferdig før vinteren. Nedenfor fjøset tusler mjølkekyrne rolig rundt, og koser seg i sola.
NLR Trøndelag SA
Mentorordning

Fersk bonde - no kan du få eigen mentor

Lærerikt og nyttig, er haldninga frå deltakarane i Mentorordninga, -her er det rom for alle dei underlege spørsmåla ein nyoppstarta bonde har.
NLR Trøndelag SA
1 2 3 4