Rådgiving på korn og maskinteknikk

23.04.2020 (Oppdatert: 23.04.2020) Håvar Endre Hanger

NLR Trøndelag tilbyr individuell rådgiving og rådgiving for små grupper for sesongen 2020, innen fagområdene korn og maskinteknikk. Koronabegrensingene gjør større samlinger av bønder vanskelig, men vi er innstilte på å formidle rådgiving som før, men på andre måter.

Foto: Ragnhild Borchsenius

Det vil bli tilbud om grupperåd, en arena som er til for at dere produsenter kan treffes hyppig gjennom hele sesongen med lokal rådgiver. Litt avhengig av sesong vil det bli ca. 3 treff. Gruppene blir naturligvis noe sammensatt etter lokasjon.

En individuell rådgivingsavtale utover enkelttimer, kan inngås med aktuell rådgiver og innholdet bestemmer dere så godt det lar seg gjøre på forhånd (fokusområde, hyppighet osv). En individuell avtale koster 700 kr per time. Faktureres en gang per. mnd.


Andre ordinære markdager/fagmøter kommer i tillegg til denne aktiviteten.


I korn kan det å ha en sparringspartner for å diskutere tiltak i åkeren, være en verdifull investering.
I våronna kan du også kjøpe deg en time eller to med maskintekninteknisk rådgiving, for å få optimal innstilling av utstyr. F.eks. innstilling av plog eller hjelp med GPS.

Individuell rådgiving k. 700 pr time.
Grupperåd kr. 1800 for 3 møter.


Klikk her for å bestille rådgivingFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.