Praktisk HMS-kurs - vanlig og nettkurs

02.09.2020 (Oppdatert: 03.09.2020)

Vi tilbyr Praktisk HMS kurs i høst. Velger både å ha to fysiske kurs, men også 4 nettkurs. Kurset er rettet mot gårdbrukere og andre som jobber med praktisk landbruk. Kurset gir en grundig og grunnleggende innføring i HMS-arbeidet og setter fokus på at HMS skal være enkelt, praktisk og nyttig for hver enkelt deltaker.

Foto: Jon Olav Forbord

To kurs holdes fysisk på Steinkjer og Namsos, ett på dagtid og ett på kveld.

De nettbaserte kursene «Praktisk HMS-arbeid» kjører vi over videokonferanseverktøyet Teams, hvor du kan delta fra din egen PC hjemme i stua. Du trenger ikke å ha lastet ned noen programvare for å delta, du får enkelt tilgang gjennom en link du får tilsendt på mail, dagen før kurset.
 

Alle kurs deles i tre
Del 1 av kurset kjøres første dag/kveld.

Datoer for del 2 og 3 avklares under gjennomføring av del 1. 

Når du melder deg på kurset vil du få tilsendt en mail med link til videokonferansen, og litt praktisk informasjon om hvordan verktøyet fungerer.  

Del 2 av kurset, som er en e-læringssekvens, kan gå som planlagt.  

Vi jobber med å finne en god løsning på hvordan vi kan gjennomføre del 3 – Praktisk vernerunde ute på gården på en god måte. Informasjon om dette vil komme på Del 1.

 

Mer info

PåmeldingFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.