Ønsker du fokus? Tegn rådgivningsavtale!

07.05.2020 (Oppdatert: 07.05.2020)

Har du et ønske om å sette ekstra fokus på noe i drifta di med tydelig oppfølging fra en rådigver? Da anbefaler vi å ta kontakt og sette opp en rådgivingsavtale.

Har du et ønske om å sette ekstra fokus på noe i drifta di med tydelig oppfølging fra en rådigver? Da anbefaler vi å ta kontakt og sette opp en rådgivingsavtale. Da blir du og rådgiver i felleskap enige om ansvarforsdeling, mål og en arbeidsplan. Dette sikrer deg at rådgiveren prioriterer deg foran andre oppdrag som kommer mer tilfeldig. 

For økologiske produsenter koster en rådgivningsavtale 250 kr/time (resten er finansiert over jordbruksavtalen) for inntil 10 timer. Du må være medlem i NLR for å kunne benytte deg av dette tilbudet.

For konvensjonelle medlemmer i NLR Trøndelag er timeprisen 700 kr som for ordinær plantekulturrådgiving, men du er sikra oppfølging og fokus fra rådgiveren din på en helt annen måte i en hektisk sesong.  Ta kontakt med din lokale rådgiver eller trondelag@nlr.no for å bestille.

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.