Nytt i HMS avtalen

13.02.2020 (Oppdatert: 13.02.2020)

Vi ønsker at du skal få best mulig utbytte av HMS avtalen din. Nå har vi utvidet tjenestetilbudet. Som tidligere får du hvert tredje år får du tilbud om HMS rådgivning på gården, og blir kalt inn til helseoppfølging hvert tredje år. Vi minner også om at vi kan hjelpe deg hvis du opplever at livet blir vanskelig.

Foto: NLR HMS

HMS rådgivning

Hvert tredje år får du tilbud om HMS rådgivning på gården. Nå kan du i tillegg få ekstra HMS rådgivning som kan brukes i forbindelse med offentlige tilsyn eller ekstern KSL revisjon. Inntil et i året de to årene du ikke har ordinær HMS rådgivning. Du må selv ta kontakt for å gjøre en avtale.
I tillegg kan vi tilby telefonrådgivning dersom det er noen tema du ønsker oppfølging av.

 

Helsekontakt

Du blir kalt inn til helsekontakt hvert tredje år. Ved behov for hyppigere oppfølging kan du be om ekstra helsekontakt om du ønsker det. Inntil en i året de to årene du ikke har ordinær helsekontakt. Dette kan du avtale direkte med bedriftshelsetjenesten eller vi kan formidle ditt ønske for deg.

 

Dersom livet blir vanskelig

Vi minner også om at vi kan hjelpe deg hvis du opplever at livet blir vanskelig. Kanskje du trenger noen å prate med hos bedriftshelsetjenesten eller med rådgiver. Vi kan gjerne formidle kontakt til andre instanser om det er behov for det.

Dette er inkludert i din avtale med oss og kan gjennomgås grundigere neste gang du har HMS rådgivning eller ta gjerne kontakt med med din rådgiver for mer informasjon. Vi vil gjerne utarbeide en handlingsplan sammen med deg slik at du har oversikt over tilbudet du har fremover hos oss.

 

Du kan se hele HMS-avtalen her

 

Våre HMS rådgivere

Per Olav Rian, Overhalla

 

Sandra Rian Asp, Overhalla

 

Per Leif Hjelde, Steinkjer

 

Ole Petter Hjelde, Steinkjer

 

Øyvind Røstad, Steinkjer

 

Ola Fiskvik, Stjørdal

 

Lars Uvsløkk, Meldal

 

Ellen Hellstad, Leinstrand 

 

Sigmund Moen Trønsdal, Meldal

 

Kontaktinfo til alle våre rådgivereFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.