Ny digital markdag om grønnsaksdyrking

06.08.2020 (Oppdatert: 12.08.2020) Olaug Bach

Tid: Tirsdag 18. august 2020 kl 18.00-20.00 Sted: Microsoft TEAMS

Vi merker økende interesse for kunnskap om grønnsaksdyrking i Trøndelag. I dette spesielle året har vi delvis løst dette med digitale kurs og møter. Det har blitt godt mottatt, og den store fordelen med det er jo at en kan delta uten å måtte reise. Dermed har flere kunne benyttet seg av tilbudet.

 Også denne gangen vil  Thomas Holz, som mange av dere kjenner fra tidligere markdager og kurs, være med. Tema blir dyrking av grønnsaker, primært økologisk, men konvensjonelle dyrkere vil også kunne ha stort utbytte av å være med.

Dette blir en digital variant av markdag med erfaringsutveksling med tema som ugraskamp og dyrkingsteknikk i grønnsaksdyrking.

Vi vil i forkant ta bilder fra åkrene hos noen produsenter. Ta gjerne opp spørsmål om din produksjon, gjerne med bilde.Send spørsmål og bilder til din lokale rådgiver olaug.bach@nlr.no senest fredag 14. august.

Alle interesserte produsenter er velkommen til å delta.

Påmelding senest mandag 17. august

Send påmelding til olaug.bach@nlr.no  Eller til mobil 9083 9595.

Det er ikke nødvendig for deg å laste ned noe på forhånd. Du vil få e-post med link og forklaring til møtetFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.