Markdager og erfaringsgrupper

13.05.2020 (Oppdatert: 13.05.2020) Aage Krokstad

Da ser det ut for at vi begynner å komme tilbake til en mer normalsituasjon i hverdagen etter hvert som regjeringen lemper på restriksjonene som følge av koronaviruset. Det gjør at vi som organisasjon igjen kan begynne å oppta en mer normal aktivitet.

Vi tar opp igjen aktiviteter som markvandringer, erfaringsgrupper og gårdsbesøk. Fotograf: Jenny Kristin Heggvold

Det vil i løpet av kort tid bli invitert til markdager m.m. etter hvert som snøen forsvinner. Det gjelder også samlinger for erfaringsgrupper, både nye og gamle. Prisen for å delta på erfaringsgruppene er den samme som i fjor.

Som følge av restriksjoner vil det ikke bli noe servering av drikke eller mat i tilknytning til arrangementene. Det er derimot ikke noe i veien for at hver enkelt deltaker kan ta med egen drikke og matpakke hvis det er ønskelig.

Invitasjon vil bli sendt ut lokalt fra de som har ansvar for de ulike arrangementene. Følg med på e-post, SMS og vår hjemmeside.

Da ønsker vi både gamle og nye medlemmer velkommen til å delta på våre arrangementer.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.