HMS-avtale i NLR Trøndelag SA 2021

03.02.2021 (Oppdatert: 04.02.2021) Heidi Rohde

Norsk landbruksrådgiving Trøndelag SA sender nå ut faktura som gjelder din HMS-avtale med eventuelle tilleggsavtaler for 2021. HMS-avtalen faktureres med merverdiavgift. Fakturaen er sendt ut elektronisk eller på epost. Hvis du mottar faktura på epost, merk deg at det står Autoinvoice Transactions som avsender.

 

Bonden er gårdens viktigste ressurs! HMS -avtalen gir deg bransjerettet helsekontroll hos bedriftshelsetjeneste, HMS-besøk på gården med hjelp til kartlegging/tilrettelegging av arbeidsmiljøet, risikovurderinger, hjelp til KSL med mer. Våre HMS-rådgivere er opptatt av deg, dine utfordringer og din helse.

 

Vi minner om at vi arrangerer mange kurs i løpet av året, disse kursene får du som NLR medlem til en rabattert pris. Våre kurs finnes under fanen «kurs» på våre nettsider. Mer info om våre HMS-tjenester finnes her; https://trondelag.nlr.no/vaare-tjenester/hms/ 

 

Visste du at man kan tegne tilleggsavtale for ektefelle, samboer, ansatte eller andre som er tilknyttet drifta på gården? En slik avtale gir også disse personene tilgang til en helsekontakt og bedriftsrettet helsekontrollen hos bedriftshelsetjenesten. Tilleggsavtalen koster 1100 kr pr ekstra person.

 

Spørsmål til din faktura?

Vi ber om at spørsmål til din faktura eller andre oppdateringer gis via dette skjema. Tilbakemeldinger blir fulgt opp fortløpende, men det kan ta litt tid.

 

Vi håper alle er fornøyd med de muligheter HMS avtalen gir. Har du innspill eller spørsmål til oss så ta kontakt!

Fakturautsending

Våre faktura sendes ut elektronisk eller på e-post. Hvis e-post, NB! I avsenderfeltet står det Autoinvoice.  Faktura ligger i vedlegget.

 

Spørsmål eller tilbakemelding? Bruk dette skjemaFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.