Digital markdag om grønnsaksdyrking

17.06.2020 (Oppdatert: 17.06.2020)

Velkommen til digital markdag med grønnsakdyrking med Thomas Holz. Tid: Fredag 26. juni 2020 kl 10:00 - 12.00 Sted: Microsoft TEAMS

Foto: Olaug Bach

Thomas Holz, som mange av dere kjenner fra tidligere markdager og kurs, vil være med. Tema blir dyrking av grønnsaker, primært økologisk, men konvensjonelle dyrkere vil også kunne ha stort utbytte av å være med.

 

Dette blir en digital variant av markdag med erfaringsutveksling med tema som ugraskamp og dyrkingsteknikk i grønnsaksdyrking.

Vi vil i forkant ta bilder fra åkrene hos ulike produsenter. Ta gjerne opp spørsmål om din produksjon, gjerne med bilde. Send spørsmål og bilder til din lokale rådgiver Olaug Bach olaug.bach@nlr.no senest 25. juni.

.

Alle interesserte produsenter er velkommen til å delta.

 

Påmelding senest torsdag 25. juni

Send påmelding til olaug.bach@nlr.no  Eller til mobil 9083 9595.

Det er ikke nødvendig for deg å laste ned noe på forhånd. Du vil få e-post med link og forklaring til møtetFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.