Nyansatte i NLR Trøndelag

09.10.2019 (Oppdatert: 09.10.2019)

I løpet av høsten er det ansatt tre nye rådgivere i NLR Trøndelag. Her er en kort presentasjon.

Fotograf: Marte Yseth

Kirsti Margrethe Haave Myran er ansatt som rådgiver i strategi og økonomi.

Kirsti har tatt fatt på en ny periode i NLR Trøndelag etter et treårig avbrekk. Hun sitter på Skjetlein, ved samme pult som tidligere, men nå vil arbeidsoppgavene hennes bestå av driftsplanlegging, dynamisk strategi, erstatningsrett og eierskifte. Tidligere jobbet Kirsti som økonomirådgiver og hun har vært daglig leder i NLR Sør-Trøndelag.

 

Ellen Helstad er ansatt som rådgiver i HMS. Hun har en bachelorgrad i geologi og en mastergrad i HMS fra NTNU, og masteroppgaven hennes omhandlet støyeksponering og potensielle helseskader. Det siste året har hun jobbet med kvalitetssikring av utdanning ved Luftkrigsskolen i Trondheim.

Hennes geografiske ansvarsområde er ikke helt avklart enda, men blir i området Skjetlein/Kvithamar

 

Truls Olve Terjesønn Hansen er ansatt som rådgiver innen presisjonslandbruk.

Han har en bachelor i landbruksteknikk fra Blæstad. Etter endt utdanning startet han på plogfabrikken til Kverneland på Jæren og jobbet som teknisktegner og konstruktør. Truls Olve tok også en mastergrad innen plantevitenskap på Ås. Der skrev han masteroppgave med fokus på jord og jordløsning inn i Agropro prosjektet. Våren 2016 var han tilbake på Kverneland og har de siste tre årene jobbet med produktutvikling og samarbeid med markedsavdelingen på Kverneland.

Hans kontorsted blir på Skjetlein og Kvithamar.

 

Kontaktinformasjon ansatteFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.