Ny byggrådgiver i NLR Trøndelag

14.06.2019 (Oppdatert: 14.06.2019) Jan Arve Langørgen

Egil Arne Strøm og er en vaskeekte trønder på 36 år som er født og oppvokst på Skogn i Levanger kommune. Han er ansatt hos oss som rådgiver byggteknikk og har kontorsted på Steinkjer sammen med Terje og Ivar.

Egil Arne har vokst opp med gårdsdrift da foreldrene drev melkeproduksjon, i tillegg til dette så har han jobbet rundt på forskjellige gårder i ungdomstiden.

Egil Arne har opprinnelig bakgrunn fra tømrerbransjen med svennebrev som tømrer og jobbet med dette i noen år, hvor han var involvert i alt fra små til store prosjekter (alt fra utbygg på hus/hytter til byggetrinn 2 på St. Olavs hospital).

Etter hvert gikk han videre og tok ingeniørutdanning i konstruksjonsteknikk ved NTNU i Trondheim. Etter endt utdanning i Trondheim ble Egil Arne ansatt i bru- og ferjekaiseksjonen i Statens Vegvesen hvor han jobbet inntil nå nylig som overingeniør.

Arbeidsområdene for Egil Arne blir generell byggrådgiving med forprosjekter/kostnadsoverslag, anbud, kontrahering og byggeledelse. Han innehar god kunnskap om stål og betong, spesielt med tanke på dimensjonering og prosjektering. Har også god kunnskap om betongsammensetning og nedbrytningsmekanismer i betong. Noe som er en viktig kunnskap også i landbruket hvor flere gjødselkjellere begynner å dra på åra og trenger tilsyn og vedlikehold.

Nå teller vårt byggteam 6 personer med hver sine kvalifikasjoner og kvaliteter som gjør at vi sammen kan levere bedre rådgiving til trønderske gårdbrukere. De senere årene har det også kommet forespørsler om bistand til oppføring av flere typer bygg en tradisjonelle fjøs, blant annet kjølelager for grønnsaker, korntørker, bygg for fornybar energi og større redskapslager/verksted. Det gjør at vi hele tiden må holde oss oppdatert på fler områder og må jobbe mer sammen som et team for å utfylle vår felles kompetanse, også tverrfaglig i hele NLR.

 

Vi ønsker Egil Arne velkommen på laget og håper dere tar godt i mot han framover.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.