Ny nasjonal økomelk-konferanse

22.10.2018 (Oppdatert: 22.10.2018)

Den forrige Økomelk-konferansen i 2017 samlet over hundre deltakere og ble en stor suksess. Tida er inne til å på nytt samles for å få kunnskapspåfyll og dele erfaringer.

Den forrige nasjonale Økomelk-konferansen i januar 2017 samlet over hundre deltakere. Blir vi enda flere denne gangen? (Foto: Eva Pauline Hedegart)

Foregangsfylket for økologisk melk og kjøtt, Norsk Landbruksrådgiving (NLR), TINE, NIBIO og Fylkesmannen i Trøndelag inviterer derfor til ny økomelk-konferanse på Scandic Hell, Stjørdal, 6. - 7. februar 2019. Program og påmelding kommer i november, men sett av dagene allerede nå. 

 

 Hovedtema for konferansen:

  • Økonomi
  • Klima og miljø
  • Husdyrgjødselhåndtering
  • Kalvehelse og dyrevelferd
  • Proteinforsyning fra egen gård

 

−  Det blir foredragsholdere fra inn- og utland, fra forskning så vel som rådgiving og praksis, sier Elin Halvorsen Sikkeland i NLR Trøndelag. Hun leder arrangementskomiteen og forteller at målgruppa for konferansen er bønder, rådgivere og andre som er opptatt av økologisk melkeproduksjon.

− Vi håper på to dager med gode faginnlegg, innspill og diskusjoner. Det settes av tid til både spørsmål og diskusjoner, sier Sikkeland. Hun påpeker at dette blir avslutningskonferanse for Foregangsfylke-prosjektet som har pågått siden 2009. Fra neste år går det over i en ny fase når ansvaret blir overført fra Fylkesmannen til NLR.

 

Kontaktperson: Elin Halvorsen Sikkeland, NLR Trøndelag, 97 67 02 65, elin.sikkeland@nlr.no

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.