Norsk Landbruksrådgiving i Trøndelag samles

28.11.2016 (Oppdatert: 15.02.2017)

24. november 2016 er en merkedag for Norsk Landbruksrådgiving (NLR) i Trøndelag. På ekstraordinært årsmøte på Scandic Hell Hotell er det i dag vedtatt sammenslutning av NLR Trøndelag SA og NLR Nord-Trøndelag.

Styret i NLR Trøndelag SA, Arild Melås, Norvald Berre, Laila Veie, Arnstein Granlund, Håvar Hanger, Eva Kaldahl, Heidi Hasselvold, Jørn Magne Vaag og Aud Mari Folden, Øystein Riise

Fra 1. januar blir all virksomhet samlet i Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag SA, som blir Norges største rådgivingsenhet innen NLR med 3800 medlemmer og 60 ansatte fordelt på 19 kontor over hele Trøndelag. Det er vedtatt at HMS- rådgivere som nå er ansatt i den sentrale NLR-enheten på Ås blir overført til NLR Trøndelag. NLR Trøndelag SA er organisert som et samvirkeselskap og eies av trønderske bønder.

 

Hensikten med å etablere en felles trøndersk landbruksrådgiving er å «Etablere en sterk og slagkraftig medlemseid organisasjon i Trøndelag som utvikler, formidler og selger kunnskap og tjenester til landbruket i regionen, herunder rådgivningstjenester innenfor jord- og plantekultur, økonomi, byggeplanlegging, maskinteknikk, fornybar energi, klima, HMS og regnskapstjenester.

 

Kunnskap er basisen for NLRs virksomhet og vi jobber hver dag for å øke kompetansen om landbruk. Dette gjøres gjennom rådgiving, prosjekter, forsøk, i dialog med gårdbrukere, og i samhandling med andre. NLR Trøndelag skal være i front innen de fagområdene vi betjener, landbruksrådgivinga skal bidra til å utfordre brukerne på nye ting, og at vi skal kunne utvikle kompetanse, selge tjenester og nyheter til nytte for gårdbrukerne. NLR Trøndelag SA er opptatt av at medlemmene skal få hjelp når de trenger det, og at god tilgjengelighet av tjenestene er noe vi må prioritere.

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.