Mentorordning for landbruket

04.01.2017 (Oppdatert: 15.02.2017)

Vil du som ny bonde eller bonde i en utviklingsfase ha en erfaren diskusjonspartner? Eller er du en erfaren bonde som kan tenke deg å dele din erfaring med andre? Du inviteres nå til å delta i et forsøk med mentorordning for landbruket «bonde hjelper bonde». Er dette interessant for deg, eller vet du om noen som kan ha interesse for dette?

Om mentorordningen

Mentorordningen innebærer at en gårdbruker gjør en formell avtale med en kollega om å bistå som diskusjonspartner i drifta. Mentoren må være en erfaren produsent innen tradisjonelt landbruk eller andre landbruksbaserte næringer. Produsenten som får mentorhjelp må være under 35 år og gjerne ny innen sin produksjon eller en som skal gjøre store endringer i drifta.

Du kan melde deg på forsøket som interessert mentor, som ung bonde eller som par dersom du hører hjemme i Nord- eller Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Aust-Agder, Oppland eller Hedmark. Det er disse fylkene som er med i forsøket.

Søknadsfrist 12. januar.

Les mer om mentorordningen på nlr.no

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.