Bruksutbygging og investeringsstøtte i landbruket ( BU-midler)

06.07.2016 (Oppdatert: 15.02.2017)

Det er midler igjen i potten og ingen søknadsfrist. Søknader blir behandlet fortløpende.

Ammekufjøs på Inderøy

Bruksutbygging og investeringsstøtte i landbruket (IBU-midler)

I 2016 har Innovasjon Norge i Nord-Trøndelag lagt opp til at de ikke har noen søknadsfrister, men behandler fortløpende. De har lovt å porsjonere ut midlene slik at alle søknader som kom før sommeren skulle kunne behandles før potten ble tom. Det har kommet litt færre søknader i år enn  i rekordåret 2015, så det er fortsatt noe midler i potten for søknader som kommer i sommer/ høst.

 

2016 er det siste året med særlige vilkår for prosjekter i fjellandbrukskommunene.

Det kan også være verdt å merke seg at investeringer i sau kan støttes i henhold til gjeldende «Regionalt næringsprogram for landbruket i Nord-Trøndelag» forutsatt gode og lite rovdyrutsatte beiteforhold. Med endringene som skjer i sauekjøttmarkedet, kan slik prioritering neste år være mer usikker.

 

Så har du tanker og planer, men ikke konkretisert dem enda, så ta kontakt med våre bygg- og økonomirådgivere for en prat og evt. oppdrag.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.